Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på nett. Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av cookies i henhold til vår personvernpolicy. LES MER

Close

Oppskrifter

Grønnsakssuppe og pestobrød

En deilig grønnsakssuppe er perfekt til lunsj som til middag. Sammen med ristede skiver med pesto blir denne oppskriften en favoritt!  I oppskriften brukes også Nutridrink Vanilje som gjør suppen ekstra sunn og velsmakende. Vel bekomme!

 

Antall porsjoner: 2
Forberedelsestid: 40min
Ingredienser: 
hønsebuljong (3 dl vann + 1 ss kyllingkraft eller ½ hønsebuljong- terning)
3 dl
matfløte
2 dl
fersk blomkål
175 gram
gulrøtter
2
maizena-jevning
1 ss
salatløk
1
sukkererter
8 stk.
reddiker
6 stk.
eggeplomme
1
Nutridrink Protein vanilje
2 dl
hakket fersk persille
½ dl
skiver hvitt brød
2
pesto
2 ss
salt
-
hvit pepper
-
Fremgangsmåte: 
  1. Hell hønsebuljong og matfløte i en kasserolle. Ha på salt og pepper og kok opp.
  2. Rens gulrøttene. Hakk gulrøttene og blomkålen i mindre biter. Ha dem i kasserollen og la det småkoke under lokk i 5 minutter. Salatløken i skiver, del reddikene og sukkerertene. Sett til siden.
  3. Rør maizena-jevning i kasserollen og la den småkoke til den tykner. Legg i salatløken, reddiker og sukkererter.
  4. Rør i eggeplom- men og Nutridrink Protein vanilje og la trekke i kasserollen. Legg i hak- ket persille.
  5. Rist brødskivene og smør på pesto. Server brødskivene sammen med suppen
Del

Kjenner du igjen situasjonen?

Tror du at du eller noen du kjenner kunne hatt godt av å få optimalisert næringsinntaket? Snakk med apoteket ditt eller helsepersonell for videre veiledning.