Prøv en litt annerledes pannekakeoppskrift, nemlig potetpannekake med eple og bacon! Dette er en proteinrik og smakfull pannekakeoppskrift som passer perfekt til middag. Oppskriften inneholder Nutridrink Vanilje som i tillegg til god smak gir viktige næringsstoffer.
Antall porsjoner: 2
endif ?>
Forberedelsestid: 45min
endif; ?>

Ingredienser:
hvetemel
1 dl
salt
1 ts
Nutridrink Protein vanilje
2 dl
egg
1
avkjølte kokte poteter
500 gram (4-6 st.)
smør eller flytende margarin
3 ss
bacon
1 pakke (ca. 140 gram)
epler
2
brunt sukker
1 ss
Skallet av 1 lime, helst økologisk
-
frosne/ferske tyttebær/røde tranebær
2 ss
Fremgangsmåte:
- Visp sammen hvetemel, salt og Nutridrink Protein vanilje til en jevn røre. Tilsett egg.
- Skrell potetene og riv dem grovt og ha dem i røren. Sett til siden.
- Stek bacon i en stekepanne og legg det på en tallerken.
- Stek potetpannekakene i matfett i noen minutter på hver side til de er gyldenbrune. Eplene i båter og finriver skallet av limen. Stek eplebåtene i smør i en kasserolle eller i en liten stekepanne og strø på brunt sukker og limeskall.
- Server potetpannekakene med stekte eplebåter og bacon. Strø på syrlige bær.