Torsk er en mager, god fisk som er proppet med Omega-3. Prøv vår smakfulle oppskrift på ovnsbakt torsk med kremet gnocchi, timian og parmesan til middag. I oppskriften bruker vi også Nutridrink Vanilje som gir en frisk smak på sausen. Vel bekomme!
Antall porsjoner: 2
endif ?>
Forberedelsestid: 40min
endif; ?>

Ingredienser:
fryst panert torsk eller annen panert mager fisk
2 porsjoner
gnocchi (ca 350 gram)
2 porsjoner
Nutridrink Protein vanilje
2 dl
pesto
4 ss
sitron
1
maizena-jevning
1 ss
fersk timian
noen stilker
revet parmesanost
1 dl
reddiker
4 st
gulrot
1
salt
-
svart pepper
-
Fremgangsmåte:
- Sett stekeovnen på 225 °C. Stek fisken i en ildfast form i ca 15-20 minutter til den er sprø og gylden på utsiden. Imens tilbereder du gnocchi og sausen.
- Kok gnocchi angitt på pakningen. Hell av vannet og sett det til siden.
- Hell i Nutridrink Protein vanilje i en kasserolle og rør i pesto. Varm opp forsiktig på lav varme og press i saften fra en halv sitron. Ha på salt og pepper. Bland i gnocchi og strø på maizena-jevning. La det trekke på lav varme til det tykner. For høy varme kan føre til at sausen blir kornete. Rør i revet parmesanost og riv av timianbladene av stilken og ha det i sausen La det stå i noen minutter på svak varme. Smak til med salt og pepper.
- Del reddikene i to. Rens gulroten og hakk den i biter. Skjær den andre halvparten av sitronen i båter.
- Server gnocchi i en dyp tallerken. Ha på reddiker og gulrot. Pynt med fersk timian, nykvernet svart pepper og revet parmesanost. Fordel fisken og legg den på toppen sammen med sitronbåter.