Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på nett. Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av cookies i henhold til vår personvernpolicy. LES MER

Close

Oppskrifter

Ovnsbakt torsk med kremet gnocchi, timian og parmesan

Torsk er en mager, god fisk som er proppet med Omega-3. Prøv vår smakfulle oppskrift på ovnsbakt torsk med kremet gnocchi, timian og parmesan til middag. I oppskriften bruker vi også Nutridrink Vanilje som gir en frisk smak på sausen. Vel bekomme!

 

Antall porsjoner: 2
Forberedelsestid: 40min
Ingredienser: 
fryst panert torsk eller annen panert mager fisk
2 porsjoner
gnocchi (ca 350 gram)
2 porsjoner
Nutridrink Protein vanilje
2 dl
pesto
4 ss
sitron
1
maizena-jevning
1 ss
fersk timian
noen stilker
revet parmesanost
1 dl
reddiker
4 st
gulrot
1
salt
-
svart pepper
-
Fremgangsmåte: 
  1. Sett stekeovnen på 225 °C. Stek fisken i en ildfast form i ca 15-20 minutter til den er sprø og gylden på utsiden. Imens tilbereder du gnocchi og sausen.
  2. Kok gnocchi angitt på pakningen. Hell av vannet og sett det til siden.
  3. Hell i Nutridrink Protein vanilje i en kasserolle og rør i pesto. Varm opp forsiktig på lav varme og press i saften fra en halv sitron. Ha på salt og pepper. Bland i gnocchi og strø på maizena-jevning. La det trekke på lav varme til det tykner. For høy varme kan føre til at sausen blir kornete. Rør i revet parmesanost og riv av timianbladene av stilken og ha det i sausen La det stå i noen minutter på svak varme. Smak til med salt og pepper.
  4. Del reddikene i to. Rens gulroten og hakk den i biter. Skjær den andre halvparten av sitronen i båter.
  5. Server gnocchi i en dyp tallerken. Ha på reddiker og gulrot. Pynt med fersk timian, nykvernet svart pepper og revet parmesanost. Fordel fisken og legg den på toppen sammen med sitronbåter.
Del

Kjenner du igjen situasjonen?

Tror du at du eller noen du kjenner kunne hatt godt av å få optimalisert næringsinntaket? Snakk med apoteket ditt eller helsepersonell for videre veiledning.