Denne middelhavsinspirerte omeletten er enkel å lage og ikke minst veldig god! I oppskriften brukes Nutridrink Aprikos som gjør omeletten enda sunnere og mer velsmakende. Vel bekomme!
Antall porsjoner: 2
endif ?>
Forberedelsestid: 30min
endif; ?>

Ingredienser:
egg
4
Nutridrink Protein aprikos
1 dl
hakket fersk/fryst persille
2 ss
smør eller flytende margarin
1 ss
brie
100 gram
salami (4-6 skiver)
35 gram
rucola
1 dl
cherrytomater
6
rødløk
½
olivenolje
-
salt
-
svart pepper
-
ev. svarte oliven
-
Fremgangsmåte:
- Visp sammen egg, Nutridrink Protein aprikos og hakket persille. Ha i salt og pepper.
- Varm en stekepanne og ha i smør uten å brune det. Hell i omelettrøren. Stek omeletten på middels varme i ca. 7 minutter. I mellomtiden skjærer du brieosten i tynne skiver og salamien i strimler. På halvparten av omeletten legger du på skiver av brie og strimlet salami. Ved hjelp av en stekespade bretter du over den andre delen av omeletten. La omeletten være i stekepannen i 3 minutter til.
- Del cherrytomatene i to og skiv rødløken. 4. Legg omeletten på en tallerken. Pynt med ruccola, tomater og rødløk. Ha på salt og pepper og risle over litt olivenolje. Kan serveres med oliven.