Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på nett. Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av cookies i henhold til vår personvernpolicy. LES MER

Close

Oppskrifter

Omelett med brie og salami toppet med ruccola

Denne middelhavsinspirerte omeletten er enkel å lage og ikke minst veldig god! I oppskriften brukes Nutridrink Aprikos som gjør omeletten enda sunnere og mer velsmakende. Vel bekomme!

 

Antall porsjoner: 2
Forberedelsestid: 30min
Ingredienser: 
egg
4
Nutridrink Protein aprikos
1 dl
hakket fersk/fryst persille
2 ss
smør eller flytende margarin
1 ss
brie
100 gram
salami (4-6 skiver)
35 gram
rucola
1 dl
cherrytomater
6
rødløk
½
olivenolje
-
salt
-
svart pepper
-
ev. svarte oliven
-
Fremgangsmåte: 
  1. Visp sammen egg, Nutridrink Protein aprikos og hakket persille. Ha i salt og pepper.
  2. Varm en stekepanne og ha i smør uten å brune det. Hell i omelettrøren. Stek omeletten på middels varme i ca. 7 minutter. I mellomtiden skjærer du brieosten i tynne skiver og salamien i strimler. På halvparten av omeletten legger du på skiver av brie og strimlet salami. Ved hjelp av en stekespade bretter du over den andre delen av omeletten. La omeletten være i stekepannen i 3 minutter til.
  3. Del cherrytomatene i to og skiv rødløken. 4. Legg omeletten på en tallerken. Pynt med ruccola, tomater og rødløk. Ha på salt og pepper og risle over litt olivenolje. Kan serveres med oliven.
Del

Kjenner du igjen situasjonen?

Tror du at du eller noen du kjenner kunne hatt godt av å få optimalisert næringsinntaket? Snakk med apoteket ditt eller helsepersonell for videre veiledning.