Dette er en enkel oppskrift til en sunn og smakfull middag. I oppskriften brukes Nutridrink Vanilje som gir sausen en god og fyldig smak. Vel bekomme!
Antall porsjoner: 2
endif ?>
Forberedelsestid: 40min
endif; ?>

Ingredienser:
ris (valgfri sort)
2 porsjoner
kyllingfilet
1-2 (1 stor eller 2 mindre)
smør eller flytende margarin
1 ss
dijonsennep
1 ½ ss
kremfløte
1 dl
konsentrert kjøttkraft
1 ss
soyasaus
1 ss
sambal oelek
½ ts
tørket estragon eller 1 ss fersk
1 ts
eller fersk hakket estragon
1 ss
Nutridrink Protein vanilje
2 dl
Maizena-jevning
1 ss
salt
-
svart pepper
-
hakket bladpersille ved
-
Fremgangsmåte:
- Kok ris som anvist på pakningen.
- Skjær kyllingfileten i små biter eller strimler. Stek kyllingen gyllenbrun i matfett i noen minutter på hver side. Ha på salt og pepper. Bland i dijonsennep og stek ett minutt til.
- Hell i kremfløte, kraft, soyasaus, sambal oelek og estragon i steke- pannen. La det småkoke i 5 minutter på svak varme. Rør i Nutridrink Protein vanilje og maizena-jevning og småkok videre på svak varme i ytterligere to minutter til alt tykner. NB! For sterk varme gjør sausen kornete.
- Server kyllinggryten med ris og salat.
- Tips! I stedet for ris: Kok fersk tagliatelle/pasta og bland i estragonkyllingen og revet parmesanost.