Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på nett. Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av cookies i henhold til vår personvernpolicy. LES MER

Close

Oppskrifter på smakfulle retter med Nutricias næringsdrikker

Nutricias oppskrifter er basert på smakfull proteinrik mat for et optimalt kosthold og næringsinntak. Oppskriftene er ideell for deg som ikke får tilstrekkelig med næring gjennom ditt nåværende kosthold og som trenger inspirasjon til nye sunne matretter.

 • Prøv vår friske brokkolisuppe med røkelaks og sitronkrutonger. En proteinrik middag som er rask å lage! I oppskriften brukes Nutridrink Vanilje som gir suppen ekstra god smak. Vel bekomme! 

   

  Forberedelsestid: 30min

  Antall porsjoner: 2

 • Nutricias iskremoppskrifter har fokus på et høyere energi- og proteinnivå enn "vanlige" iskremoppskrifter. Vi bruker Nutricia Nutridrink Protein i våre oppskrifter, noe som gir en god og sunn iskrem.

  Forberedelsestid: 40min

  Antall porsjoner: 2

 • En deilig grønnsakssuppe er perfekt til lunsj som til middag. Sammen med ristede skiver med pesto blir denne oppskriften en favoritt!  I oppskriften brukes også Nutridrink Vanilje som gjør suppen ekstra sunn og velsmakende. Vel bekomme!

   

  Forberedelsestid: 40min

  Antall porsjoner: 2

 • Dette er en enkel oppskrift til en sunn og smakfull middag. I oppskriften brukes Nutridrink Vanilje som gir sausen en god og fyldig smak. Vel bekomme!

   

  Forberedelsestid: 40min

  Antall porsjoner: 2

Kjenner du igjen situasjonen?

Tror du at du eller noen du kjenner kunne hatt godt av å få optimalisert næringsinntaket? Snakk med apoteket ditt eller helsepersonell for videre veiledning.